Våra tränare

Robert Fredriksson

Golftränare

Robert Fredriksson heter jag och är tränare på klubben.

Mina tränare är Rickard Fors (tränat Peter Hansson i 10 år och bland annat tränare för Johan Edfors och andra svenska spelare på touren), Per Nyman (tidigare tränare på klubben och spelat på Europatouren), Peter Östlund (jobbar med mentala bitar samt schemalägger hur man skall träna) samt Magnus Hellman Driessen (fystränare för IF Elfsborg och Borås basket).

Som tränare på klubben samlar jag ihop pusselbitarna jag får (och de tidigare jag har) och sätta ihop min egna variant där hoppas kunna dela med mig till er medlemmar genom en lektion eller två.

Jag ser verkligen fram emot säsongen och hoppas att vi skall få ett riktigt roligt golfår tillsammans på Kinds Golfklubb!

Du bokar din lektion med mig på telefon 0730 - 78 61 74.

Hoppas vi ses på klubben!


 

Tanja Rasmussen

Hej!

Tatiana heter jag men kallas för Tanja. 

Har mina rötter nere i Skåne men har hittat kärleken i Tranemo. Varit tranemobo i snart två år. I vanliga fall jobbar jag som sjuksköterska. Har spelat golf i princip hela livet och är singelhandicapare sedan 10 år tillbaka. Har tidigare haft gruppträningarna på min gamla golfklubb. Hade gruppträningar för damer förra året som blev uppskattat och kommer därför att fortsatta med det. Tycker att det är superkul att lära ut och se att träning ger resultat. 

Boka gärna din lektion med mig på tanja_94_7@hotmail.com.

Hoppas att vi ses ute på klubben!