Veterangolf Herr

Från det år du fyller 60 är du varmt välkommen att vara med och spela med Kinds GK:s veteraner.
Under säsongen har vi en hel del aktiviteter när det gäller själva golfspelet.

Här följer det vi planerar för kommande säsong, 2023:

Vår viktigaste tävling är vår ”torsdagstävling”. Under säsongen spelar vi drygt 20 tävlingar på torsdagar med start den 27/4. Man är med på så många torsdagar man vill, men för att vara med i säsongstävlingen räknar man ihop snittet på sina 8 bästa rundor. Anmälan till tävlingarna görs i GIT-tävling.

I år har vi dessutom två nyheter. Den ena är Topp 5, där det gäller att vara bland de 5 bästa så ofta som möjligt under året. Poäng delas ut varje vecka och vi gör en löpande sammanställning. Dessutom blir det en överraskning för de som tillhör de 20% av alla deltagare som har spelat flest tävlingar när säsongen är klar.

Vi kommer att ha två ”specialtävlingar” under säsongen. Kommunkampen (Svenljunga mot Tranemo) och en tävling där man bara får använda 4 klubbor. Båda tävlingarna räknas i säsongstävlingen.

Man har även chans att vara med och tävla i Matchspelet. Det är en utslagstävling som man anmäler sig till genom att skicka ett mail till staffan.kulneff@gmail.com.

Vi spelar en partävling där vi tillsammans med damerna lottar ihop en herre och en dam som tävlar tillsammans.

I år har vi också planer på att spela en speciell partävling tillsammans med våra juniorer. Mer information om det kommer längre fram.

Vi kör också vår traditionella höstresa till någon klubb i södra Sverige med två dagars härlig golf och trevlig samvaro.

VARMT VÄLKOMMEN TILL VETERANGOLFEN PÅ KINDS GK!

 


 

Aktuell ställning - Säsongstävlingen 2023


 


 

Protokoll Veteranernas Årsmöte 2022