Städdagen 2020

Varmt välkomna till Städdagen 2020!

Lördag den 4 april klockan 09.00 är det äntligen dags för årets städdag på Kinds Golfklubb. En dag där medlemmarna samlas för att göra i ordning vår anläggning inför säsongen.

På grund av rådande omständigheter kommer vi inte att ha några samlingar eller servering, utan det är endast städning som gäller. Man skriver på närvarolistan när man lämnar städningen så får man tillbaka sin Städavgift i form av ett presentkort i restaurangen.

I år är det extra viktigt att vi sluter upp och gör banan fin då allt vatten som har stått på banan har lämnat efter sig mycket material som behöver samlas upp.

Kan man inte komma just den dagen eller om man vill hjälpa till på någon veckodag tidigare så får man gärna höra av sig till klubben, vi behöver alltid ideella krafter!

Vi har i dagsläget inget bestämt datum när vi kommer öppna banan med ordinarie tees och greener, men självklart kommer information om detta så fort beslut är taget.

Vi ser fram emot en trevlig vårdag tillsammans, varmt välkomna!