Städdagen 2016

Lördag den 9 april klockan 09.00 är det dags för årets städdag på Kinds Golfklubb.

En dag där vi samlas för att göra iordning vår anläggning inför säsongen och ha en trevlig dag tillsammans!

Försök att ta med egna, märkta redskap (krattor, spadar, skottkärror). Om du kan, så ordna ett transportfordon för att köra bort material. Kontakta vår banchef Kenneth Andersson på 0325 – 618044.

• Rensa samtliga spelytor på respektive hål från grenar, vass, sly och dylikt.
  • Kör allt uppsamlat material till någon av uppsamlingsplatserna. Dessa är placerade bakom green på 3:an, samt till vänster i ruffen på hål 14.
  • Undvik eldning!
  • OBS - All transport skall ske i semiruff och ruff!
  • Grästorven som ligger kvar i bunkrarna skall tas bort. Kratta så att bunkrarna ser bra ut.
  • Planera ut mullvadshögarna.
  • Laga fairway med mullsand. Material finns i betongfickan, längst till höger bakom hål 3.
  • Om arbetsuppgifterna tryter, hör av er till banpersonalen för mer uppgifter.

Städningen på banan beräknas vara klar ungefär kl 12.00. Då serverar vår krögare en härlig Wok i vårt utekök!

Efter lunch tar klubbhuskommittén över och vi gör några sista arbetsinsatser i och runt klubbhuset. På grund av osäkerhet kring banans status och maximalt utnyttjande av dagen kommer vi inte att spela någon golf utan vi använder dagen till att få vår anläggning så fin som möjligt inför säsongen.

Våra nya medlemmar och medlemmar som inte vet vilket hål de ska ”jobba på” samlas vid maskinhallen klockan 08.45 för att få information om var och vad som skall göras.

Städavgiften får du tillbaka med ett presentkort som Du kan använda i Golfrestaurangen.

Vi ser fram emot en trevlig vårdag tillsammans!

Varmt välkomna!