Stugor och Boende

Det är med stor glädje vi välkomnar er till vår fräscha och mysiga stugby, 100 meter från 1 tee i direkt anslutning till klubbhuset!

Varje stuga har två sovrum med en våningssäng i varje. Vi har fyra stugor med totalt 16 sängplatser att erbjuda. Sängkläder medtages. Alla stugor är utrustade med kök som består av induktionshäll, ugn/micro, kyl/frys, kaffebryggare och övriga tillbehör. Varje stuga har även en egen bod med lås för förvaring bagar, vagnar och annat man inte vill ha inne i stugan. Djur är ej tillåtna i stugorna.

I klubbhuset finner ni restaurang, shop och reception samt stora omklädningsrum med tillgång till toalett, dusch och bastu. Toalett finns alltså inte i stugorna.

Vi har 12 ställplatser med el för husvagn/husbil som även dessa ligger i direkt anslutning till stugorna och klubbhuset. Bokning av elplats kostar 150:-/natt och görs via mail till bokning.kindsgk@gmail.com.

PRISER STUGPAKET 2023

Ankomst söndag - torsdag: 775:-/person

Ankomst fredag - lördag: 975:-/person

I priset ingår övernattning, 1 greenfee och städning.

BOKNINGSINFORMATION

Vid bokning önskar vi att ni meddelar följande:

- Kontaktperson
- Antal gäster
- Ankomstdatum
- Antal nätter
- Önskemål om mat

För mer information och bokning, maila bokning.kindsgk@gmail.com.

Varmt välkomna!