Stugor och Boende

Det är med stor glädje vi välkomnar er till vår fräscha och mysiga stugby, 100 meter från 1 tee i direkt anslutning till klubbhuset!

Varje stuga har två sovrum med en våningssäng i varje. Vi har fyra stugor med totalt 16 sängplatser att erbjuda. Sängkläder medtages. Alla stugor är utrustade med kök som består av induktionshäll, ugn/micro, kyl/frys, kaffebryggare och övriga tillbehör. Varje stuga har även en egen bod med lås för förvaring bagar, vagnar och annat man inte vill ha inne i stugan. Djur är ej tillåtna i stugorna.

I klubbhuset finner ni restaurang, shop och reception samt stora omklädningsrum med tillgång till toalett, dusch och bastu. Toalett finns alltså inte i stugorna.

Vi har 12 ställplatser med el för husvagn/husbil som även dessa ligger i direkt anslutning till stugorna och klubbhuset. Bokning av elplats kostar 100:-/natt och görs via mail till bokning.kindsgk@gmail.com.

PRISER STUGPAKET 2022

Ankomst söndag - torsdag: 725:-/person

Ankomst fredag - lördag: 925:-/person

I priset ingår övernattning, 1 greenfee och städning.

Önskar ni lägga till mat?

Frukostpaket: 89:-. Innehåller kaffe, mjölk, juice, youghurt, flingor, bröd, smör, ost/skinka, grönsaker, ägg och kaviar.

Middag: 149:-. Välj mellan "grilla-själv-paket" innehållande marinerad kycklingfilé, halloumi, majskolv, krämig potatissallad, blandsallad, bröd och smör eller "Räkmacka Lyx" som består av 150 gram handskalade räkor, vit sparris, majonnäs, ägg, sallad, rödlök, tomat, citron och dill.

Lunch finns att köpa alla dagar i restaurangen.

Både frukostpaket och middag ställer vi ut i stugorna.

BOKNINGSINFORMATION

Vid bokning önskar vi att ni meddelar följande:

- Kontaktperson
- Antal gäster
- Ankomstdatum
- Antal nätter
- Önskemål om mat

För mer information och bokning, maila bokning.kindsgk@gmail.com.

Varmt välkomna!