Junior

Grupper och tider 2018

Information 2018

• Alla juniorer erbjuds avgiftsfri träning under säsongen med tränaren Robert.
  • Träningsdagar är tisdagar och onsdagar enligt schema nedan.
  • Vårsäsongen är v.17-24 Höstens träning v. 34-40.
  • Sommarlovs drop-in under några veckor, återkommer.
  • För att få spela fritt på vår bana och andra banor i Västergötland (3ggr gratis/klubb) så behöver junioren vara medlem. De får då även ett personligt ranchkort. Junior upp till 12 år 650kr/år, 13-18 år 1500 kr, 17-21 år 2200kr.
  • Junior som bara vill träna kan om de vill köpa ett rangekort för 300kr.
  • Juniorerna äter lunch till rabatterat pris 50 kr i restaurangen.
  • Juniorstugan som står vid ranchen får gärna användas av juniorerna.
  • Juniorerna har även i år fått bidrag från Jarls minnesfond vilket gör att vi kan göra en massa roliga aktiviteter utan att det kostar för mycket. Detta är vi mycket tacksamma för. Vi kommer att ta fram en klubbpiké och en tröja som till största delen sponsras av minnesfonden. Storlekprovning v.18 på träningen.
  • 4-5 maj åker vi på läger till Blixtorps golfklubb. Vi åker 16.30 och är hemma på lördag eftermiddag/kväll. Alla juniorer som klarar spela en korthålsbana och vågar sova borta är välkomna. Kostnad 150 kr, resa boende, träning och mat ingår. Det finns 16 platser så först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag är 25 april.
  • 19-20 juni är det dagläger med Skandia cup. Två roliga dagar med träning och lite tävling efter förmåga. Kostnad 50 kr och då ingår träning och mat. Sista anmälan 14 juni. Mer info om tider mm kommer längre fram.
  • 17-18 augusti är det kick-off läger med övernattning mer info kommer.
  • 5 oktober avslutar vi säsongen med nattgolf.