Stugor och Boende

Vi erbjuder våra gäster möjligheten att boka stugor och spela golf på vår bana. Stugorna ligger i direkt anslutning till klubbhuset. De är utrustade med kokplattor, kylskåp, tallrikar och bestick för att göra er vistelse så trivsam som möjligt.

150 meter från 1 tee, i direkt anslutning till klubbhuset!

I klubbhuset finner ni restaurang, shop och reception samt stora omklädningsrum med tillgång till dusch och bastu. Stugan är tillgänglig från kl.14.00 på ankomstdagen samt ska lämnas och städas ur senast kl 12.00 på avresedagen. Sängkläder medtages. Alla bokningar sköts via telefon, för mer information eller bokning, ring 0325 - 61 80 45.

Golfpaket Vardag - endast 645 SEK/person
1 Greenfee
1 Övernattning
1 Dagens lunch

Golfpaket Helg - endast 745 SEK/person
1 Greenfee
1 Övernattning
1 Dagens lunch

Om ni är tre stycken eller fler i sällskapet utgår en rabatt om 100:- per person vid golfpaket. Endast övernattning 250:- / natt och person.

Husvagn/Husbil

Vi har 24 elplatser med öppen el för husvagnar och husbilar.
12 platser mitt emot Driving Rangen.
6 platser vid bilparkeringen.
6 platser vid övernattningsstugorna.

Du anmäler din ankomst i receptionen. Kostnaden är 100 :- per natt.
Det finns tillgång till dusch och toalett i klubbhuset.

Välkomna till Kinds Golfklubb!