Företagsgolf

Under säsongen 2017 är Ni varmt välkomna till Kinds Golfklubb. Vi hjälper på bästa sätt till med genomförandet av Er företagsgolf och står gärna till tjänst.

Kinds Golfklubb är belägen ungefär en timmes resväg från såväl Jönköping som Göteborg. Banan invigdes 1990 och har sedan dess blivit en av de bästa banorna i Västergötland. Vi har en utmanande bana med en hel del vatten som gör det lite svårare även för de lite duktigare spelarna.

Vi har ett företagspaket som innehåller förutom bokningen av banan och greenfee även kaffe och smörgås innan start, korv med bröd och dricka efter hål 9 samt dagens lunch i Restaurangen efter rundan. Greenfeebiljetter, A+, frikort samt introduktionskort från olika golforganisationer gäller ej.
Finns önskemål om exempelvis shotgunstart går detta naturligtvis att ordna. Om Ni vill starta efter 09.00 med shotgunstart tar vi ut en extra avgift på 2 000 SEK. Skall vi sköta om er tävling med lottning, scorekort och resultat så kostar det 500 SEK.

Det finns även möjlighet att låta de anställda som inte spelar golf testa sporten under tiden som de övriga spelar på banan. Detta genomför vi tillsammans med vår utbildade instruktör.

För mer information och bokning, ring 0325 - 61 80 45.

Välkomna!